Mezoterapie și tratamente faciale cu: argirelină, peptide, acid hialuronic și siliciu organic

Mezoterapie și tratamente faciale cu: argirelină, peptide, acid hialuronic și siliciu organic

☑️ Medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și endocrinologie în cadrul Institutului National de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice Dr. N.C. Paulescu, București : BRATU MARIA DANIELA.

Preț – 800 ron

Ce este mezoterapia?

☑️ Mezoterapia este o procedură cosmetică non-invazivă care vizează revitalizarea și îmbunătățirea aspectului pielii. Această tehnică unică implică administrarea de substanțe active în straturile superficiale ale pielii, cu scopul de a trata și corecta o varietate de probleme, de la riduri și liniile fine până la hidratare și fermitate.

Procedura de mezoterapie și tratamentele faciale de la Better Medicine Center din Ploiești are la bază argirelină, peptide, acid hialuronic și siliciu organic, iar protocolul de mezoterapie cu argirelină efectuat de doamna Dr. Bratu Maria Daniela, presupune o sedință pe săptămână, timp de 3 săptămâni consecutive, și apoi o ședință la 2 luni pentru întreținere.

☑️ Argirelina este o puternica hexapeptidă care creează un efect similar botoxului, reducând contracția musculară, împiedicând formarea ridurilor și a liniilor de expresie de la nivelul feței. De asemenea, argirelox peptide este un ingredient utilizat tot în tratamentul ridurilor de expresie de la nivelul feței si ochilor. Argirelina functioneaza la fel ca botoxul în prevenirea contractarii mușchilor. Prin urmare ea poate reduce ridurile de expresie de la nivelul frunții, sprâncenelor, ochilor, buza superioară și decolteu-gât.

☑️ Peptidele: Peptidele sunt lanțuri scurte de aminoacizi cu rol important în producția de colagen și elastină. Argirelox peptide este un ingredient utilizat în tratamentul ridurilor de la nivelul feței.

 

Mezoterapie și tratamente faciale ploiesti
Mezoterapie și tratamente faciale ploiesti

☑️ Acidul hialuronic este o substanță naturală, prezentă la nivelul feței, care are rolul de a reține apa, determinând hidratarea și volumizarea. Este utilizat în mezoterapie în tratamentul feței deshidratate, în tratamentul ridurilor. El acționează efectiv prin menținerea moleculelor de apă în țesuturi, restaurând hidratarea feței.

Înainte de tratament cu o săptămână, se recomandă întreruperea administrării de anticoagulante, antiinflamatoare, vitamina C și E. Dacă aveți tendința de a manifesta erupții de herpes simplex în zona ce doriți a fi tratată, se administrează tratamentul necesar preventiv cu câteva zile înainte de tratamentul cu acid hialuronic.

După tratament, pentru a reduce la minim riscurile temporare de umflare și înroșire:

  • evitați exercițiile solicitante
  • nu vă expuneți la temperaturi extreme (frig intens, saună, solar, soare, etc.)
  • evitați consumul de alcool timp de 24 de ore Contraindicații: sarcina, alăptarea, boli autoimune, tratament anticoagulant, alergii.

 

În clinica Better Medicine Center, doamna doctor folosește pentru lifting facial acidul hialuronic în concentrație de 3,5% împreună cu siliciu organic. Mezoterapia cu aceste substanțe se face câte o ședință o dată la două săptăni și apoi o sedință pe lună pentru întreținere.

Pentru a face o programare sau pentru a obține mai multe informații despre mezoterapia și tratamentele faciale cu ARGIRELINĂ, PEPTIDE, ACID HIALURONIC și SILICIU ORGANIC, vă rugăm să ne contactați la numărul nostru de telefon sau să completați formularul nostru de contact online.

Mezoterapie și tratamente faciale ploiesti

Prețuri

Mezoterapie cu argirelină:

  • Frunte – 250lei
  • Frunte și ochi – 300lei
  • Riduri verticale deasupra buzei superioare – 200lei
  • Decolteu și gât – 200lei

Mezolift cu acid hialuronic și siliciu organic:

  • riduri nazogeniene (dintre nas și gură) și hidratare buze – 250lei
  • decolteu si gat – 250lei

Mezoterapie cu argirelină, peptide, acid hialuronic și siliciu organic pentru față și decolteu – 800lei

Tratament cuperoza – 250lei

Completează formularul pentru o programare
sau sună la numărul — 0727 627 630

GDPR