HOLTER EKG

HOLTER EKG

Monitorizare Holter EKG – 250 ron

Program: luni – sâmbătă 
Orele: 8:00 – 17:00.

HOLTER EKG – Monitorizarea ritmului inimii 24H

Ce este Holter EKG?

☑️Holterul EKG este un dispozitiv medical utilizat pentru monitorizarea ritmului inimii pe o perioadă extinsă de timp, de obicei 24 de ore. Acesta este compus dintr-un mic aparat portabil ce înregistrează activitatea electrică a inimii și este conectat la electrozi ce sunt plasați pe pielea pacientului.

Beneficiile utilizării Holterului EKG sunt multiple. În primul rând, acest dispozitiv oferă o imagine completă a activității inimii pe o perioadă prelungită, ceea ce poate identifica tulburările de ritm cardiac ce pot apărea sporadic sau în timpul activităților zilnice. De asemenea, monitorizarea continuă permite diagnosticarea și evaluarea evoluției unor afecțiuni cardiace precum aritmii, tahicardii sau bradicardii.

Când este indicată monitorizarea inimii cu un Holter EKG?

  • Pentru a înregistra anumite modificări care pot apărea în  timpul episoadelor de dureri toracice cu caracter de angină;
  • După un atac de cord; 
  • După implantarea unui  stimulator cardiac permanent (pacemaker);  
  • Când se începe un nou tratament pentru inimă; 
  • Pentru a diagnostica problemele de ritm cardiac care pot cauza simptome precum palpitații sau sincope (leșin).

Siguranța diagnosticării examinării HOLTERULUI EKG

În timpul evaluării, unele patologii pot fi greu de depistat. Instrumentele avansate de evaluare previn omiterea acestora sporind siguranţa diagnosticării.

Detecţia fibrilaţiei atriale – Eforturile noastre de a oferi cea mai bună detecție posibilă a fibrilației atriale au dus la o precizie de 99,5%, chiar și la pacienții cu o formă paroxistică a tulburării.

Grafic Poincaré – Vizualizează toate tulburările de ritm dintr-o înregistrare completă într-un singur grafic și dezvăluie detaliile acestora cu un singur clic.

Hartă în relief – Face posibilă identificarea informațiilor care nu pot fi citite cu usurință dintr-un semnal EKG clasic.

Grafic PSD – Graficul PSD (Power Spectral Density) aduce evaluarea Holter la un nivel cu totul nou. Acest instrument vizualizează
funcționarea sistemului nervos autonom al pacientului și ajută la identificarea bolilor asociate.

Completează formularul pentru o programare
sau sună la numărul — 0727 627 630

GDPR